Garage Boone.

Service met een Ster.

14 jaar nadat Gaston Boone zijn eenmanszaak oprichtte in De Pinte startte zoon Marc in 1987 een afdeling carrosserie.
Al gauw werden de gebouwen te klein, en in 2002 werd een nieuwe garage/carrosserie gebouwd in het Industrieterrein in Eke.

Onze doelstelling is om wagens aan te bieden voor kleine en grotere budgetten met als streven: de beste auto's aan de meest competitieve prijs.
En gelukkig blijken we daar keer op keer in te slagen.

Daarnaast bieden we een service die op hetzelfde hoge niveau staat als de voertuigen die we afleveren.

 

We verwelkomen u graag en van harte!

Garage Boone behaalde het Certificaat ISO 9001-2015 - resultaat van onze aanhoudende inspanningen om efficiënter te werken en onze klanten-tevredenheid te verhogen!

Team

Vacatures

 • Functie: Reparatietechnicus

  Functie: Reparatietechnicus

  Omschrijving: Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan alle types Mercedes-Benz personen- en bestelwagens. Het stellen van diagnoses aan vaak complexe elektronische systemen.

  Profiel: Opleidingsniveau A2 of gelijkwaardig door ervaring. Kennis van alle moderne techniek. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Flexibel en vakbekwaam.

  Wij bieden een uitdagende baan in een dynamische omgeving. Een hoogtechnologische infrastructuur. Goede arbeidsvoorwaarden. Goede technische ondersteuning en voortdurende bijscholingen door het merk Mercedes-Benz. 

  Interesse? Neem contact op met Marc Boone via het nummer 09/242 85 00 of via mail naar info@garageboone.mercedes-benz.be.

Locatie

Begoniastraat 16
9810 Nazareth - Eke
Tel.: +32 (0)9 242 85 00
Fax: +32 (0)9 282 92 11

info@garageboone.mercedes-benz.be